Dieta 18/6


dieta 18/6

Dieta Cum se ţine, meniu şi câte kilograme poţi slăbi 3 august Share Singura regulă pe care trebuie să o respecţi la dieta este cea a orarului Dietele de slăbit apar precum ciupercile după ploaie! Pe scurt, într-o dieta 18/6 poţi mânca timp de 8 ore orice doreşti, iar în restul de 16 stai departe de frigider.

Asta este dietadespre care s-a scris prma dată în urmă cu 6 ani, însă recent au fost date publicităţii studii care au scos la iveală beneficiile ei. Promotorii dietei spun că poţi slăbi fără a număra caloriile şi dieta 18/6 a elimina anumite alimente.

dieta 18/6

Denumirea ei vine de la faptul că într-o zi poţi mânca timp de 8 ore, iar în celălalte 16 ore nu ai voie să pui mâncare dieta 18/6 gură. Promotorii dietei spun că poţi slăbi fără a număra caloriile Sunt nutriţionişti care spun că această dieta 18/6 oferă numeroase avantaje, cum dieta 18/6 fi: îmbunătăţirea stării generale, reducerea stratului de grăsime şi creşterea masei musculare, dar şi specialişti care sunt de părere că este nocivă pentru organism.

Care este meniul în dieta În timpul celor 8 ore ai voie să mănânci şi să bei aproape orice doreşti.

dieta 18/6

Singura regulă pe care trebuie să o respecţi la dieta este cea a orarului. În cele 16 ore ai voie doar să bei apă, ceai negru şi limonadă fără zahăr.

dieta 18/6

Unele persoane aleg de obicei intervalul Specialiştii recomandă ca cele opt ore să fie în intervalul 9. Timpul dintre mese atunci când urmezi dieta nu ar trebui să fie mai mic de patru ore.

Intermittent fasting and weight loss

Poţi mânca orice alimente sănătoase, fără să exagerezi însă cu cantităţile. Bineînţeles că fast-food-ul şi băuturile carbogazoase sunt excluse din start. Câte kilograme poţi slăbi cu regimul de slăbit Îndieta a fost introdusă în top 10 diete de către o publicaţie americană.

dieta 18/6

Specialiştii spun că miraculoasa dietă te va ajuta să scapi de 10 kilograme în doar 6 săptămâni. Pentru a studia efectul acestui tip de dietă, cercetătorii au lucrat cu 23 de voluntari obezi care aveau o dieta 18/6 medie de 45 de ani şi un indice de masă corporală medie IMC de Între orele Studiul a observat participanţii timp de 12 săptămâni, scrie adevarul.

În comparaţie cu un grup de control dintr-un studiu anterior cu privire la pierderea în greutate înregistrată când se adoptă diferite tipuri de post, dieta 18/6 au descoperit că cei care au urmat dieta au consumat mai puţine calorii, au pierdut în greutate şi şi-au îmbunătăţit tensiunea arterială.

dieta 18/6

Toate celelalte măsurători, inclusiv masa de grăsime, rezistenţa la insulină şi colesterol, au fost similare cu cele ale grupului martor.