Dieta nasa


Timp estimat de citire: 4 minute, 7 secunde Dieta astronautilor reprezinta o modalitate rapida de a scapa de cateva kilograme suparatoare inaintea unui eveniment important si poate fi tinuta oricand, cu pauze de cel putin doua saptamani intre reprize. Principiile sale nu sunt complicate, atu care o face usor de urmat si, mai ales, sigura pentru sanatate cata vreme este urmata de adulti cu o sanatate buna, de-a lungul perioadei recomandate, fiind o dieta cu aport caloric destul de limitat. Mai concret, dieta astronautilor reduce drastic aportul de grasimi dieta nasa zahar in cele 13 zile de regim, punand insa accentul pe consumul a cel putin 2 litri dieta nasa apa zilnic.

Astfel se poate slabi pana la 8 kg, mancand mult cantitativ fara sa apara senzatia de foame si fara dieta nasa se ingrasa. Acest regim se va aplica si la tratarea diabetului, reducerea colesterolului, la tratarea ulcerului, migrenelor, bolilor cardiace si arteriale.

Complex - totul se va indulci cu zaharina - nu se va reduce cantitatea de mancare, fiecare va manca atat cat doreste si cat poate - ceaiul si cafeaua maxim 6 cesti pe zi - cura va dura intre 4 zile si 2 saptamani in functie de cat se doreste a se slabi. Daca se doreste a se slabi numai 5 10 kg se va alege cura cea mai scurta. Cu cat se slabeste dieta nasa incet, cu ata este mai usor a se pastra echilibrul chimic al dieta nasa.

vase să piardă în greutate alimente care ajuta la arderea grasimilor

ETAPA a 3-ase slabesc kg pe saptamana Se folosesc aceleasi alimente, in plus se pot adauga 80 g hidrocarbonate, marind cantitatea de legume. ETAPA a 4-a : aceleasi alimente la care se pot adaauga fructe, nu se recomanda capsuni sau coacaze.

diete slabit burta si solduri produse pt slabit in farmacii

Sunt interzise merele. Alcool: se vor evita bauturile dulci, cat mai fara hidrocarbonate: vin alb sec, vodca. Se va observa cantarul zilnic.

albuterol revizuirea pierderii grasimilor vreau sa slabesc rapid fara pastile

Se vor varia alimentele impotriva monotoniei. In 8 saptamani se vor slabi 20 kg.

Pierde 10 kilograme în 13 zile.

Legume: vinete, conopida, salata verde, ciuperci, varza, dovlecei, ardei, spanac, rosii. A nu se confunda hidrocarbonatele cu caloriile.