Dieta scarsdale


dieta scarsdale

Dieta Scarsdale - meniu complet. Slăbești 9 kg în 14 zile 2 ianuarie Share Este o dieta creata in anul de medicul american Herman Tarnower.

dieta scarsdale

Acesta a fost specializat in tratarea obezitatii. Dieta Scarsdale, meniu pe zile.

dieta scarsdale

Numele provine de la orasul in care medicul se afla cand a inventat dieta. Herman Tarnower cerceta cetoza ketoza si modul in care dieta scarsdale slabi. Regimul se bazeaza pe un consum redus de carbohidrati.

MICUL DEJUN: este acelasi in fiecare zi, pe toata perioada dietei: — o jumatate de grapefruit sau o jumatate de cana de ananas taiat bucati, jumatate de mango sau o felie medie de pepene galben sau orice alt fruct de sezon.

dieta scarsdale

ZIUA 1 Dieta scarsdale felii de carne rece asortate la alegere: porc, pui, curcan;rosii taiate, fierte sau inabusite;cafea sau ceai fara zahar, frisca, lapte si sucuri light. Cina: orice fel de peste sau fructe de mare;salata asortata din legume si verdeturi dupa preferinta;o felie de paine integrala toast;grapefruit;cafea sau ceai fara zahar, frisca, lapte si sucuri light.

ZIUA 2 Pranz: salata de fructe, orice combinatie de fructe;cafea sau ceai fara zahar, frisca, lapte si sucuri light.

dieta scarsdale

Cina: carne slaba la gratar;rosii, salata verde, telina, masline, varza sau castraveti;cafea dieta scarsdale ceai fara zahar, frisca, lapte si sucuri light. ZIUA 3 Pranz: salata de ton sau de somon cu ulei si lamaie;grapefruit sau pepene galben;cafea sau ceai fara zahar, frisca, lapte si sucuri light.

dieta scarsdale