Prietenii slabi


Primele 5 lucruri la care trebuie sa renunti cand vrei sa slabesti

Joi, 21 maiIn urma cu 6 luni Cristina cantarea kg, iar fotografia sa sta marturie. Va scutesc de detaliile despre viata mea sentimentala, o adevarata catastrofa. Singurul aspect pozitiv, daca pot spune asa, este ca toata aceasta grasime nu iti mai arata varsta reala.

prietenii slabi

Esti umflat ca un balon. Totusi, viata cotidiana este un chin. Este greu sa te misti, daramite sa faci si sport.

prietenii slabi

Mi-a recomandat o operatie gastrica. Fiind imobila, prietenii slabi petrecut timpul cautand pe internet informatii despre problemele de greutate.

prietenii slabi

Am descoperit multe cure de slabire pe care le incercasem pentru ca la final sa am si mai multe kilograme. La 22 de ani, aveam sub 60 de kilograme la o inaltime de 1,69m.

Sunt de prieteni pe aceasta pagina si aproape pe profil, dar oare cati dintre ei au slabit cu sfaturile mele? Hai sa vedem impreuna! Raspunsurile sunt impresionante si le puteti vedea in comentariile postarilor. Sute de raspunsuri au confirmat! Am inceput sa tin cont de sfaturile dvs.

Acum 6 luni, cantaream kilograme. Dupa cum prietenii slabi spus deja, eram obeza. Acumulasem toate aceste kilograme an de an, iar de la varsta de 29 de ani nu mai reusisem sa slabesc niciun gram orice as fi facut.

Mi-a marturisit ca folosise un amestec concentrat revolutionar, recomandat de un medic elvetian, specialist in slabire, in timpul vacantei in Elvetia.

prietenii slabi

De asemenea, trebuie sa-ti mai spun ca nu am urmat vreun regim special si ca am putut manca orice, chiar si cartofi prajiti!