Slabire guarana, Please wait while your request is being verified...


Herbalife GPR conține guarana, care ajută slabire guarana să își mențină nivelul normal de energie și concentrare.

slabire guarana slăbire 24 ore

Aceste semințe energizante conțin o subtantă similară cofeinei numită guarenină care sporește puterea de concentrare și ajută la menținerea nivelul ridicat de energie pentru multe ore. Stimulează sistemul nervos central și glandele suprarenale, îmbunătățește funcționarea sistemului cardiovascular și metabolismul glucidic.

Este de mare ajutor persoanelor care desfășoară o muncă intelectuală, elevilor și studenților, în perioada examenelor, slabire guarana la funcționarea optimă a creierului, la îmbunătățirea capacității de concentrare și a memoriei.

slabire guarana cum slabesti la coapse

În cazul sportivilor, aceste substanțe bioactive îmbunătățesc performanțele, forța fizică și rezistența. Testele clinice au demonstrat că datorită particularităților sale chimice, se absoarbe mai lent în slabire guarana, acesta fiind motivul principal al efectului revigorant mai eficient și mai îndelungat pe care-l generează.

slabire guarana cum de a pierde burta gras și backfat

Prezentare - Herbalife G. Pentru rezultate bune, vă recomandăm Herbalife Guarana împreună cu Slabire guarana 1 și Formula 2 sau Ceai Herbalife de plante. Important: copiii, femeile însărcinate ori care alăptează, precum și persoanele care suferă de hipertensune sau boli cardiovasculare trebuie să consulte un medic înainte de ulitizarea acestui produs. Conține cafeină.

slabire guarana cum să slăbești rapid în degete

A se consuma cu prudență după orele Produse Herbalife sau Programe Herbalife văzute recent Abonează-te la newsletter și fii la curent cu cele mai noi promoții și articole: Abonează-te Felicitări!

Te-ai abonat cu succes!

slabire guarana slabesti band multa apa

Link-uri utile.