Slabire kenmore. Cum resetați o mașină de spălat vase Kenmore Elite? (5 metode)


Mașina mea de cusut kenmore este blocată în sens invers Lucrurile de care veți avea nevoie Șurubelniță mică Uscător de suflare Ulei de mașini de cusut Uneori, caracteristica inversă pe mașinile de cusut Kenmore se blochează, provocând frustrare și timp de nefuncționare în proiectele de cusut.

Mașina mea de cusut kenmore 17626890 este blocată în sens invers

Repararea problemei poate fi o sarcină relativ ușoară, în funcție de sursa problemei. Singurele instrumente de care aveți nevoie sunt elementele pe care probabil le aveți deja în casa dvs.

pierdere in greutate diabet ceaiul de anghinare slabeste

Pasul 1 Verificați aparatul de cusut Kenmore pentru a vă asigura că acesta se află în poziția dreaptă cu cusatura dreaptă și este setată să coase într-o mișcare înainte. Apăsați butonul Reverse și verificați dacă acțiunea de arc funcționează corect. Asigurați-vă că arcul este în mașină, este în locul corect și nu este întins din formă.

Înlocuiți primăvara dacă lipsește, repoziționați-o dacă acesta a alunecat din loc sau înlocuiți arcul cu totul dacă se întindea din formă. Pasul 2 Scoateți capacul superior al mașinii de cusut Kenmore cu o șurubelniță pentru a expune vitezele.

dietonus farmacia vreau sa slabesc mancand sanatos

Apăsați butonul Reverse și examinați dinții așa cum faceți acest lucru, pentru a vă asigura că se mișcă înapoi. Pasul 3 Inspectați camera în partea de sus a arborelui în interiorul mașinii dvs.

Verificați bara verticală; Partea superioară seamănă cu o furculiță cu două slabire kenmore și se potrivește cu o camă situată pe arborele primar.

cum am slabit fara sa incerc vreau sa scap de burta intr- o saptamana

Uită-te la partea camă pentru a găsi o linie care corespunde cu o linie pe arborele primar, care este de fapt marca de sincronizare.

Slăbiți șurubul de pe camă pentru ao muta și a alinia cele două semne dacă nu sunt aliniate.

Hw 2 slăbește în 1 săptămână

Strângeți șurubul de pe camă după ce ați făcut alinierea. Pasul 4 Suflați aerul fierbinte în partea de sus a mașinii dvs. Împingeți ușor butonul Reverse în același timp pentru a slăbi lubrifiantul întărit și pentru a slabire kenmore mișcarea butonului inversă. Pasul 5 Plasați o picătură de ulei de mașini de cusut pe mecanismul invers, împingând ușor butonul Reverse pentru a le coaja înapoi la funcționalitatea slabire kenmore, deoarece uleiul lubrifiază mecanismul.

Pasul 6 Înlocuiți partea de sus a mașinii dvs.

Noua pierdere în greutate santa ana

Verificați butonul Reverse pentru a vă asigura că funcționează corect. Repetați acești pași după cum este necesar. Bacsis Consultați întotdeauna manualul mașinii de cusut ori de câte ori dezasamblați orice porțiune slabire kenmore mașinii de cusut. Avertizare Utilizați numai ulei de mașini de cusut; Orice alt tip de ulei, inclusiv WD, poate deteriora mașina de cusut.