Slabire powell, Chris Powell și-a divorțat soția în mai anul trecut


diete de slabit fara efectul yo yo

Au slabit de dragul copiilor. Descopera prin ce transfomare uluitoare a trecut un cuplu care a dat jos de kilograme Autor: Data publicare: 04 Iulie Data actualizare: 04 Iulie Doi americani din Michigan au slabit impreuna de kilograme in decursul unui an de zile, transformandu-si total vietile.

ierburile să piardă grăsimea burtă

Tag-uri: slabire spectaculoasa Chris Powell cuplu obez Extreme Makeover Weight Loss Edition schimbare de look Jason si Rachel Cornellier sunt casatoriti slabire powell 13 ani si au gemeni de 6 ani.

Cei doi au suferit de obezitate morbida, dar s-au obisnuit intr-atat cu greutate si aspectul lor fizic incat nu s-au ingrijorat din acest motiv.

pastile garcinia forever

Semnalul de alarma l-a reprezentat insa faptul ca nici Jason si nici Rachel nu se mai puteau juca cu copiii lor din cauza greutatii. Jason ajunsese la de kilograme, iar sotia sa la Lui Rachel i s-a facut atat de rusine ca ajunsese ca cantareasca mai mult decat atunci cand fusese insarcinata ca i-a scris antrenorului de fitness al vedetelor Chris Powell si l-a implorat sa-i ajute.

a vrut să piardă în greutate

Powell a acceptat sa lucreze cu cei doi in cadrul emisiunii sale de tip reality show "Extreme Makeover: Weightloss Edition". Antrenorul si-a petrecut un an facand exercitii fizice cu cei doi si invatandu-i sa adopte o dieta sanatoasa.

cea mai bună tehnologie de slăbire

Dupa doar 3 lun, Rachel slabise 33 de kilograme, iar Jason 39, datorita regimului de fitness intensiv si dietei stricte. Slabire powell finalul celor 12 luni, Rachel a dat jos 65 de kilograme, ajungand sa cantareasca 63, in timp ce Jason a slabit 74 de kilograme.

supresoare de apetit sigure pentru pierderea în greutate

Emisiunea "Extreme Makeover: Weightloss Edition" a ajuns acum la cea de-a treia editie si este extrem de populara in SUA, in mare parte datorita entuziasmului si carismei antrenorului, dar si datorita transformarilor spectaculoase care au loc.

Prin activarea și utilizarea Platformei de comentarii sunteți de acord ca datele dumneavoastră cu caracter personal să fie prelucrate de PRO TV S. Activează comentariile Dezactivează comentariile.