Slăbire ibc,


Acid uric Definiție - fiziologie Acidul uric este produsul final al catabolismului bazic purinic, rezultat din descompunerea acizilor nucleici endogeni și alimentari.

dieta cu sucuri de legume si fructe

Organismul trebuie să elimine zilnic mg de acid uric: mg din producția endogenă și mg din aportul alimentar. Este eliminat în principal prin rinichi, dar și, în funcție de calea intestinală, prin uricoliză bacteriană.

cleanizarea colonului ajută să piardă în greutate

Eșantionare - Proprietăți eșantion Analiza se efectuează pe ser și urină de 24 de ore. Este posibil ca, prin uricoliză, contaminările bacteriene să provoace o scădere semnificativă a concentrației de acid uric.

calorii slabit 1 kg

Valori de referinta Uricemia variază în funcție de vârstă, crește până la vârsta adultă, când valoarea se stabilizează. În ser: A răspuns în ziua primirii, dacă a fost primit înainte de ora Interes clinic - Interpretarea rezultatelor Hiper-uricemia poate fi rezultatul supraproducției: -prin îmbunătățire sintetică: hiperuricemie primară - prin creșterea cifrei de afaceri a slăbire ibc nucleici: tumori mai ales anumite hemopatii maligne: sindroame mielo- și limfoproliferativeleziuni tisulare, chimioterapie.

Hiperuricemia poate fi rezultatul reducerii eliminării urinare: - insuficiență slăbire ibc - acidoză lactică - aport de: diuretic tiazidicsalicilați, alcool.

gimnastica pentru slabit acasa

NB: Măsurarea acidului uric în urină de 24 de ore este utilă pentru slăbire ibc tipului de hiper-uricemie și ghidarea tratamentului. Acestea pot fi consecința terapiei antihiper-uricemice.

dieta sa slabesti