Slăbit zayed


Cea mai costisitoare înțelegere de divorț: Șeicul Dubaiului îi va plăti slăbit zayed soții de milioane de euro Distribuie acest articol Șeicul Dubaiului, Mohammed bin Rashid al-Maktoum, este obligat să-i plătească fostei sale soții, prințesa Haya bint al-Hussein, în jur de de milioane de euro, după naturavit ceai de slăbit zayed pareri. Cazul reprezintă cea mai costisitoare înțelegere de divorț acordată vreodată de un tribunal din Marea Britanie, scrie viva.

slăbit zayed

Magistrații englezi au decis că șeful guvernului Emiratelor Arabe Unite, în vârstă de 72 de ani, va trebui să plătească ,5 milioane de lire sterline aproximativ de milioane de euro prințesei Haya. De asemenea, șeicul trebuie să facă slăbit zayed pentru cei doi copii ai cuplului, aflați în custodia prințesei, însumând de milioane de lire sterline mai mult de de milioane de euro pentru a acoperi costurile de întreținere și securitate, potrivit unei hotărâri publicate marți.

slăbit zayed

În total, acordul de divorț între prințesa Haya slăbit zayed șeicul Dubaiului a ajuns la milioane de lire sterline de milioane de euro. Banii vor fi folosiți pentru a acoperi costurile de securitate ale Prințesei Haya pentru tot restul vieții, precum și costurile curente pentru cei doi copii ai cuplului, Al Jalila Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum și Sheikh Zayed Bin Mohammed Bin Rashid Slăbit zayed Maktoum, cu o slăbit zayed în avans de dolari în următoarele trei luni.

slăbit zayed

Potrivit judecătorului, aceasta este o critică legitimă. Decizia marchează etapa finală a unei bătălii de ani de zile dintre cei doi.

slăbit zayed

Prințesa Haya, 47 de ani, a fugit împreună cu copiii ei din Dubai în Marea Britanie îndeclarând că se teme de viața ei, după ce a descoperit că șeicul Mohammed le-a răpit anterior pe două dintre fiice sale, Sheikha Latifa și Sheikha Shamsa, pe care le-a dus înapoi în Dubai împotriva voinței lor.

Distribuie acest articol.

slăbit zayed