fbpx

Art Concept

ART CONCEPT

Parol Art Concept, așa cum sugerează și numele, nu este doar un bistro, este un concept nou și o experiență unică.

Pentru că ne plac locurile care spun o poveste, am decis să creem acest concept unic, unde arta se îmbină cu mâncarea caldă și atmosfera deosebită. Ideea de artă din Parol vine din propriile pasiuni. Vrem să oferim șansa oamenilor talentați să își expună operele și să fie admirați de toți cei care ne calcă pragul. Ei decid pentru cât timp și în ce condiții, e nevoie doar de disponibilitate și curaj.

Astfel, noi câștigăm un decor unic cu caracter eclectic într-un spațiu vintage, în timp ce artiștii câștigă admirație și recunoaștere. Toate acestea contribuie la o experiență aparte pentru oaspeții noștri, care se pot delecta cu o galerie de artă în timp ce savurează bucatele pe care le oferă Parol Bistro.
Dacă vrei să colaborăm și să faci parte din experiența Parol Bistro, poți oricând să ne scrii pe pagina de Facebook sau pe Instagram.

ARTIȘTI

Antonio Socea

“Nu m-am născut artist, dar am fost tot timpul creativ și am avut curajul și pasiunea de a îmi dori să fiu fotograf din momentul în care mi-am achiziționat primul DSLR. La început fotografiam orice mi se părea interesant, însă o dată cu experiența mi-am dat seama că important este să aștepți momentul, nu să alergi după el.

Îmi place să mă intitiulez “creator de amintiri” și fotografiez toate formele de dragoste (Fotografie de eveniment, ședințe foto de cuplu, familie și lifestyle). Motivul este să creez amintiri unice și prețuite, care vor fi transmise generațiilor viitoare. 

Site: www.antoniosocea.ro

Lorena Oprea

lorena_oprea

Călătoria mea ca și fotograf a început în urmă cu câțiva ani. La început mi-am dorit să învăț pentru mine, însă pe parcurs mi-am dat seama că îmi place foarte mult și mi-am propus să devin fotograf profesionist.Am ales să mă specializez pe fotografia de studio. Ședințe foto de nou-născuțibebelușimaternitate sau familie, toate mă fac să îmi pun imaginația la treaba și să încerc să creez cadre pe care voi să le prețuiți. Scopul meu este să vă ofer, pe lângă galeria cu fotografii, o experiență plăcută în studioul nostru. Amintirile sunt foarte importante pentru mine, de aceea acord foarte multă atenție și implicare amintirilor voastre.

Site: www.photoholix.ro/

Oana Vasile

oana_vasile

Oana Adriana Vasile abordeaza teme cum ar fii emotiile umane. Cele din Parol Bistro  fac parte din seria ” Senzația căderii in vid”  si proiecteaza angoasa existentiala in momentul unui eșec emotional, frica. Elementele care acompaniaza forma umana reprezinta  sprijinul de care ne folosim sa ajungem inapoi la suprafata.(copacii, natura).In lucrarie este vorba despre acelasi personaj care trece prin mai multe forme de zbucium de la șoc , cautare , acceptare si reusită. In general sunt interesata de teme precum  ocultism, supranatural, emotia umana, angoasa, metamorfoza chinuitoare (insecte cu om).

Instagram: www.instagram.com/oanaadrianavasile/

Hannelore Amariei

hannelore_amariei

Hannelore a fost pasionată de desen încă de când era mică, însă abia acum 3 ani a început să abordeze această pasiune mai concret. Prima oară a făcut cursuri de arhitectură interioară, după care a decis să își continue studiile la UNArte, la Grafic Design. Pictura este un hobby pentru ea. Inspirația o ia din tot ceea ce o înconjoară. Ce îi place însă cel mai mult, este să ofere oamenilor posibilitatea să dea frâu liber imaginației. De aceea imaginile ei sunt abstracte, pentru a permite interpretări individuale bogate și nu a constrânge la un sens anume.

Instagram: www.instagram.com/hanneamariei.art/

Amelina Stan

Aș vrea să pot spune că arta este toată explicația necesară în ce mă privește, dar nu am ajuns încă acolo. Ba chiar, nu am nici măcar o relație sănătoasă cu ea, într-atât încât să fie un aspect relevant în viata mea. Arta e doar dovada palpabilă a abuzului meu de informație asupra vieților celor ce mă înconjoară. Dacă asta ar fi o relație amoroasă interumană, interesul meu pentru scenariile mentale ale celor din jur ar fi amanta deloc discretă, care adaugă toxicitate legăturii mele cu arta și duce la impotența de a mă implica personal și a o lăsa real să mă cunoască și am o presimțire că dansul acesta al nostru va dura mereu, întrucât nu suport încheierile. 

Instagram: www.instagram.com/amelinastan/

Scroll to top