fbpx

Despre noi

Despre noi

Mai multe despre noi

Dacă te plimbi pe străduțele boeme de pe Popa Nan, fă o oprire la numărul 95. Aici găsești căsuța noastră cu surprize dulci și sărate, preparate de prietenul nostru bun și talentat, chef Andrei.
Ne-am gândit să îi spunem Parol pentru că am făcut o promisiune; să îți oferim o experiență completă, un ambient deosebit, mâncare gustoasă, bautură aleasă și multă voie bună.
Dacă vrei să vii cu prichindelul, cu atât mai bine deoarece avem o cameră gândită special pentru cei mici unde să nu se plictisească și să se joace fericiți.
Și dacă cochetezi cu arta, n-o ține doar pentru tine! Vrem să o vedem și noi și să o arătăm lumii!
Așa că ce mai e de spus? Te așteptăm într-un decor deosebit să vii să ne descoperi și să ne lași să te delectăm cu ce avem noi mai bun!

Valorile noastre

RESPECT

Parol este o promisiune. O promisiune a calității și a unei experiențe culinare unice. Oferim respect clienților noștri prin pregatirea celor mai bune preparate din ingrediente proaspete, alese cu grijă.

Muncă în echipă

Munca în echipă reprezintă una dintre valorile noastre de bază. Credem în importanța echipelor și a lucrului împreună pentru a ne atinge cele mai îndrăznețe obiective.

Ospitalitate

Ospitalitatea românească este faimoasă de secole întregi. Să vezi ospitalitatea de la Parol! Te așteptăm cu mare drag, pentru a-ți oferi cele mai bune preparate de care să te bucuri alături de cei dragi ție.

Art Concept Bistro

Art Concept Bistro – un concept nou unde arta se îmbină armonios cu preparate gustoase și băuturi alese pentru a crea experiențe unice.

Te invităm alături de noi într-o lume a esteticului unde fiecare călătorie este unică.

Daca vrei să afli mai multe despre artiștii care își expun ideile și trăirile alături de noi, te invităm să ne calci pragul pentru a-i descoperi împreună.

Chef

chef_andrei_popa

Andrei Popa

Head Chef

Andrei este un chef desăvârșit! Cu o experiență bogată în bucătăria americană, preparatele sale sunt perfecte!

La Parol, Andrei este determinat să își urmeze pasiunea cu determinare și hotărâre. 

Calificat în top 10 Masterchef 2019, talentul lui este o experiență unică. Pe noi ne-a convins deja!

Fii pregătit pentru preparate deosebite și conceptul pe care Parol Art Concept Bistro are să îl ofere, alaturi de Andrei Popa!

Scroll to top